SFP 10G BIDI 80 KM 1490/1550 Gigabit Tek Fiber 10G Alıcı-verici 80 km BIDI cisco sfp 10g QSFP28 sfp bıdı 10g 80 km

0
0 Yorumlar

₺85 318.51
Miktar:

SKU: w61108

Şartname Uyumluluk Ambalaj ve Teslimat Anti-statik kutu + plastik kabarcık çanta + Karton Şirket Profili Şirket Sertifikaları Sergi SSS 1. biz kimiz?

●400G/200G/100G/40G/25G/10G/2.5 G/1.25 G / 155M tüm fiyatlar ürünü. ●QSFP DD/QSFP28/CFP4/QSFP+/SFP+/XFP / SFP çeşitli paket türleri desteklenir. ●1G-400G Optik Alıcı-Verici Üreticisi ve WDM / OTN Çözüm Sağlayıcısı. ● Proje için özelleştirilmiş çözüm, çipleri projelere göre özelleştirin. ● Cisco,Juniper,Huawei,D-Link,HP,Arista, Alcatel-Lucent vb. İle güçlü uyumluluk.Şirket Profili ● 2011 yılında kurulan UNİVİSO, profesyonel bir optik alıcı-verici üreticisidir.Müşterinin optik iletişim gereksinimini karşılamak için optik alıcı-vericileri tasarlamaya, geliştirmeye, üretmeye ve dağıtmaya adadık.Unıvıso, çeşitli protokolleri desteklemek ve Fiber Kanal, Ethernet, SONET/SDH, FTTx, Veri Merkezi vb.Farklı gereksinimleri karşılamak için 155Mbps ~ 400Gbps, AOC, DAC, Mux/Demux, Medya Dönüştürücüsünden çok çeşitli optik modüller sunabilir.Ve tüm ürün kalitesi, güçlü Ar-Ge kabiliyetimiz, titiz kalite kontrol prosedürümüz ve zengin üretim tecrübemizle desteklenmektedir.Modüllerimiz Çin iç pazarına, Asya, Güneydoğu Asya, Avrupa ve Amerika pazarına vb. İhraç edilmiştir.

● “Önce Kalite, Hizmet Odaklı, Gerçekçi ve Yenilikçi, Sürekli İyileştirme”anlayışıyla,

UNİVİSO, siz değerli müşterilerimize en uygun maliyetli ürün ve hizmetin yanı sıra bazı özelleştirilmiş ürünler sunmak için ürün tasarım çözümünü geliştirmeye ve optimize etmeye devam ediyor.

● Seri üretimden önce her zaman bir üretim öncesi numune;

● Unıvıso, müşterinin gereksinimlerini karşılamak için optik alıcı-vericileri tasarlamaya,geliştirmeye, üretmeye ve dağıtmaya adanmış, Çin'de yüksek hızlı alıcı-vericilerin lider tedarikçisi olan fiber optik telekomünikasyon cihazı ve çözümüne odaklanan yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur.

2. kaliteyi nasıl garanti edebiliriz?

● Her optik modül parçası için sevkıyattan önce her zaman %100 son Muayene;

3. Avantajlarımız ●Üç Yıllık Standart Garanti. ● Kodlama kutusuyla uzaktan kod çözme çözümü. ●Profesyonel satış sonrası onarım ve değiştirme hizmetleri ● Proje için özelleştirilmiş çözüm, projelere göre çipleri özelleştirin.

Model Numarası UTS10Z8B45'NIN sohbeti
Kaynak Anakara Çin
Kablosuz LAN, bluetooth, Kablolu LAN, ONVIF, SDK'NIN, TCP'NİN, ıp adresi, POE'NUN, GPRS, kablosuz internet, 4G, GSM, 3G, wiegand
Bağlayıcı LC
Kullanmak 10GBASE-LR/LW Ethernet
Dalga boyu 1490 nm/1550 nm
Tip Fiber Optik Alıcı-Vericiler
Sertifikalandırma CE ROHS FCC
Menşe Yeri Chongqing'e, Çin
Mesafe 80KM
Marka Adı Vieruodis'in, UNIVISO
Lif Türü Tek Modlu
Uygulama 10GBASE-BX 10.3125 Gb/sn Ethernet
Garanti Süresi 3 yıl
Garanti 3 yıl

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.