Tuya Wifi Pet su çeşmesi Akıllı Su Besleyici 4L Paslanmaz Çelik Otomatik İçme Dağıtıcı App Uzaktan Kumanda

0
0 Yorumlar

₺1 450.71 ₺560.29
Miktar:

SKU: w169938

Not: Pakette bir filtre var, filtreyi aylık olarak değiştirin;

Süper Sessiz ve Kullanımı Kolay: Sessiz bir pompa, bu köpek su sebilinin neredeyse duyulmayan 30db'nin altında çalıştığı anlamına gelir.Ergonomik tutamak, içini temizlemek ve su eklemek için kapağı çıkarmayı kolaylaştırır.

7/24 Filtrelenmiş Tatlı Su: otomatik pet çeşme, filtre ve ön filtre süngeri ile donatılmıştır.Filtreleme sistemi, kokuları ve kirleri gidermek için saçları ve diğer kalıntıları filtreler ve evcil hayvanınız için arıtılmış akan su sağlar.

Plastikten yapılmış akıllı su çeşmesi kolayca bakteri ürer ve yüksek kullanılarak sterilize edilemez temperatures.In buna ek olarak, plastik içme çeşmeleri kedinizin sağlığına zararlı folikülit almasına neden olabilir.Tuya APP Kontrolü: Tuya Akıllı Yaşam uygulaması aracılığıyla su çeşmesinin durumunu istediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz, su seviyesi düşük olduğunda uygulama size hatırlatacaktır.App uzaktan açma ve kapama; App filtre değiştirme süresini hatırlatır; Gıda sınıfı Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir: WF008 pet su çeşmesi tamamen 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır steel.It BPA içermez, paslanmaya ve korozyona dayanıklıdır ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Sızıntı ve Sıçramaya Dayanıklı Tasarım: Yükseltilmiş bir pompa tutucusu tarafından taşma önlenir ve trompet şeklindeki su çıkış borusu, su çıkışı bir evcil hayvanın yaramaz pençesi tarafından engellendiğinde bile suyun sıçramasını önleyebilir.

Ana Özellikler:

* Benzersiz facuet tasarımı, evcil hayvanınızın idrar ve böbrek hastalıklarından muzdarip olmasını önleyebilecek daha fazla su içmesini sağlayabilir.

Marka Adı UanTıı
Kaynak Anakara Çin
İletişim yöntemi Wi-Fi

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.