Tuya Akıllı Yaşam Din Ray Anahtarı, APP Kablosuz Kontrol, Kaçak / Enerji İzleme, Aşırı Yük / Aşırı Voltaj Koruması, Alexa Uyumlu

5
1 Yorumlar

₺1 038.37 ₺634.35
Miktar:

SKU: w175445

Toz toleransı: GB 4208 8h'ye uygun olarak

Tuz püskürtme direnci: GB / T 2423.17 48h

Ancak hepsi bu kadar değil - modül ayrıca elektrik sisteminizi mümkün olan en verimli şekilde otomatikleştirmenize olanak tanıyan sezgisel zamanlama ve zamanlayıcı işlevlerine de sahiptir.Uygulama, manuel ve sesli uzaktan kumanda seçenekleriyle, ister evde ister hareket halindeyken modülünüzü her yerden kolayca çalıştırabilirsiniz!Ayrıca Alexa, Google Home ve Alice uyumluluğu ile daha da fazla kontrol ve esneklik için modülünüzü mevcut akıllı ev sistemleriyle kolayca entegre edebilirsiniz.

Anma akımı: 1A-40A

Anma frekansı: 50Hz / 60Hz

Sıkma torku: 1.2-1.8 Nm

Sadece bu değil - Bu Röle Anahtarı aynı zamanda birden fazla kullanıcının modüle kendi cihazlarından erişmesine ve kontrol etmesine izin veren ortak bir kontrol işlevine sahiptir.Akım, voltaj ve güç tüketiminin gerçek zamanlı izlenmesiyle, elektrik sisteminizin nasıl performans gösterdiğine dair her zaman net bir resme sahip olacaksınız.

Bu çok yönlü modül, voltaj, akım ve güç tüketimini gerçek zamanlı olarak ölçmek için tasarlanmıştır, bu da enerji kullanımınızı etkili bir şekilde yönetmenizi ve olası elektrik sorunlarını oluşmadan önce tanımlamanızı sağlar.Özelleştirilebilir eşik koruma ayarlarıyla sıcaklığı izleme ve sızıntıları önleme özelliğinin eklenmesiyle, elektrik sisteminizin güvenliğinden ve verimliliğinden her zaman emin olabilirsiniz.

Maksimum güç: 8KW

Kutup sayısı: 2P (genişlik 18mm)

Standarda uygun: GB / T 14048.5

Elektrik ömrü: 10000'den fazla kez

Edinme Doğruluğu: Seviye 1

Evinizi veya ticari elektrik sisteminizi bugün anahtarla yükseltin ve daha iyi kontrol, verimlilik ve huzurun tadını çıkarın!

Bu anahtarın 2 protokol sürümü vardır, Zigbee sürümü bir Zigbee ağ geçidi ile kullanılmalıdır ve WiFi sürümü 2.4 G WiFi ortamında çalışmalıdır.Lütfen satın almadan önce dikkatlice seçin.

Bu ürün izolasyon ve kısa devre koruma fonksiyonlarına sahip değildir.Lütfen kullanım sırasında üst seviyede bir izolasyon anahtarı yapılandırın.

Satın almadan önce NOT:

Mekanik ömür: 100000'den fazla kez

Maksimum kablolama kapasitesi: 16mm2

Çalışma gerilimi: AC 110-220 V

Koruma sınıfı: IP20

Uygulama ile nasıl eşleştirilir

Bu ürünün dahili nötr teli (N) düz geçişli bir yapıdır ve dahili açma/kapama işlemi canlı tel devresidir, bu nedenle nötr telin ve canlı telin konumu kurulum sırasında tersine çevrilemez.

Özellik:

Kurulum kategorisi: Ⅱ

Belirtilen çalışma sıcaklığı: -25 ℃ ~ + 65℃

Bu ürün bir üst giriş hattı ve bir alt çıkış hattıdır, lütfen hattı geriye doğru girmeyin.Kablolama işlemi için lütfen bu kılavuzdaki bağlantı şemasına bakın.

Evinizi veya ticari elektrik sisteminizi izleme şeklinizi tamamen değiştirecek akıllı bir otomasyon modülünün tanıtımı-Tuya WİFİ / Zigbee DİN raylı çok fonksiyonlu ölçüm anahtarı voltaj / akım / güç gerçek zamanlı izleme rölesi devre kesici!

Parametre

Mekanik Ömür 100000'den fazla kez
Kutup sayısı 2 Kutuplu
Maksimum Güç 8KW
Meclis Durumu Neredeyse Hazır
destek Alexa/Google Ana Sayfa / Alice
Kaynak Anakara Çin
Anma Gerilimi AC 110 V-220 V
Çalışma sıcaklığı -25℃~65℃
Anma Akımı 1A-40A
uygulama Tuya Akıllı / Akıllı Yaşam
Maksimum kablolama kapasitesi 16m㎡
Kamera Donanımlı No
Model Numarası MS23041201'NIN SOHBETİ
İletişim yöntemi ZİGBEE, Wi-Fi
Uyumluluk Tüm Uyumlu
Anma frekansı 50/60 Hz
Marka Adı mumubiz'in

1 Yorumlar

Anonim -2023-08-10
5

hepsi süper!!!

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.