13cm Kuşlar DIY Katmanlı Şablonlar karalama defteri / fotoğraf albümü Boyama Boyama karalama defteri Kabartma Albümü Dekoratif Şablon

0
0 Yorumlar

₺198.12 ₺126.83
Miktar:

SKU: w155713

2) Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnun değilseniz, olumsuz bir geri bildirim göndermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Bir sorun bildirildikten sonra, tüm personelimiz ortaya çıkan sorundan kurtulmanıza yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Garanti:

3) Lütfen bizimle konuşmadan anlaşmazlığı açmayın veya olumsuz geribildirim bırakmayın , tüm müşterilerimize cevap vereceğiz ve tanıştığınız sorunu çözeceğiz.

Kullanımı: Kağıt ürünlerinde dekorasyon için renkli sünger ile birlikte macun, pigment, baskı pedi, sprey ve el boyamasının şekillendirilmesinde kullanılabilir; Kumaş, duvar, mobilya dekorasyonunda özel pigmentler; Kek dekorasyonu, buzlanma ekranı, kek spreyi vb

sevkiyat:

PAKETİ: 1 ADET / GRUP

1) Ambalajlarken ürünlerin teslimatta tamamen korunduğundan emin olacağız ve nakliye sırasında hasarı önlemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

3) Tüm öğeler ödeme işlemi tamamlandıktan sonra 5 gün içinde gönderilir ve neredeyse öğeler 48 saat içinde gönderilebilir.

Geri bildirim:

1) Çoğu parsel www.elaks.com.tr Standart Nakliye ve Çin Post ile sevk edilecektir.Ekspres kargo büyük siparişler için daha ucuzdur, sipariş numarasını girin ve www.elaks.com.tr sizin için en ucuz nakliye yöntemini seçecektir.

malzeme: PET

2) Nakliye sırasında kontrolümüz dışında birçok faktör olduğu için nakliye süresinden emin olamayız,lütfen anlayabileceğinizi umuyoruz.Normalde hava posta ile yaklaşık 15-60 gün, ekspres kargo ile 5-20 gün sürer.

Boyut: 13 * 13 cm

1) Memnuniyetiniz ve olumlu geri bildiriminiz size hizmet etmek için en iyi geri dönüşümüz olacaktır.Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun hissediyorum, bize olumlu geribildirim bırakın lütfen.Görüşleriniz çok takdir edilecek ve size daha iyi hizmet vermemize yardımcı olacaktır.

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik
Model Numarası LY220'NIN sohbeti
Kullanmak Dekorasyon
Tip katmanlama şablonu
Kullanım karalama defteri için kullanılır, Kart Yapımı, Kağıt İşçiliği ve Karışık Ortam
Boyut 13*13cm
Paket 1adet

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.