Arılar ve Papatya Mouse Pad Uzun Büyük Oyun Mouse Pad Dikişli Kenarlı klavye matı sümen 35.4 × 15.7 İnç

0
0 Yorumlar

₺1 251.11
Miktar:

SKU: w162313

Uygulama Senaryoları:

Tam Genişlikte Baskı, Tek Taraflı Baskı

Güçlü Yapışma, Dayanıklı, Yeşil Çevre Koruma, Hassas Hemming, Masaüstüne Karşı Deformasyon Yok, Kalın Tasarım, Daha Rahat Çalışma, Fare ve klavyenin Kaymasını ve Hareket etmesini etkili bir şekilde Önleyebilir

Malzeme Açıklaması:

Dayanıklı Dikişli Kenarlar, Kaymaz Kauçuk Taban, Suya Dayanıklı Bilgisayar Klavye Fare Mat Mousepad Ofis/Oyun İçin

Boyutlar: Masaüstünüze Mükemmel Uyum Sağlayabilen 35.4 × 15.7 × 0.12 inç.Kauçuk Taban, Tüm Masaüstünde Düzgün Fare Hareketini Sağlamak için Kumaşın Toplanmasını Önleyerek Tüm Yüzeyi Yerinde Tutar. Böylesine Geniş Bir Boyutta 0,10 inç (3 Mm) Kalınlık, hem Fare hem de Klavye için ihtiyacınız olan kararlılığı Sağlar.

%100 Polyester Kumaş, Altta 3 Mm Lastik Pedi

Ofis, Oyunlar, Öğrenme, Masaüstü Bilgisayarlar, Dizüstü Bilgisayarlar, Kişisel Bilgisayarlar, Konsollar vb.İçin uygundur.

Arılar ve Papatya Oyun Mouse Pad, yuvarlanacak ve birlikte verilen taşıma tüpüne geri yerleştirilecek kadar dayanıklı ve esnektir.Gittiğiniz her yerde Hem fareniz hem de Klavyeniz için Konfor ve Kontrolü Elinize Alın

El Yıkama Ve Makine Yıkama, Ağartıcı Değil

Özel Fare Altlığı!Masanızı En Sevdiğiniz Resimle Süsleyin!

Genişletilmiş Sürüm, Bol Miktarda Boş Alana sahip En Büyük Oyun Klavyelerine Bile uyacak şekilde tasarlanmıştır.Bir Klavyeyle Birleştirildiğinde, Farenin Yüzey Alanı Neredeyse Sonsuz Hisseder.

Ürün Performansı:

Tasarım Açıklaması:

Sert oyuncular, grafik tasarımcılar veya aynı anda uzun oturumlar için fare kullanan herkes için mükemmel bir seçim.

Performans Ayarlı Yüzey, Fare Hareketini Yüksek hızlarda bile Hassas imleç Hareketine Dönüştüren Optimum Sensör Görüntüsü sağlayarak Oyun fareleri için en Yüksek Doğruluk ve Tutarlılığı sağlar.

Yıkama Talimatları:

Mouse Pad sipariş etmek için Mağazamıza hoşgeldiniz.

Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.