1/30 ADET SONOFF ZBMİNİ Zigbee Akıllı ışık anahtarı Modülü İki Yönlü Kontrol Anahtarı Akıllı Ev İle Çalışır Smartthing Alexa

3
2 Yorumlar

₺335.51 ₺125.54
Miktar:
  • Kategori: Tüketici Elektroniği
  • Etiketler: sonoff zbmini zigbee iki yönlü akıllı anahtar, akıllı şeyler zigbee anahtarı, sonoff zigbee 1 anahtarı, zigbee sonof anahtarları.

SKU: w9341

Sinyal aktarma istasyonu Olarak Çalışın

Yaygın Olarak Kullanın, Güvenli Çalışın

SONOFF ZBMİNİ, SONOFF ZBBridge, Amazon Hub, Samsung SmartThings Hub ve Philips Hue Hub dahil olmak üzere farklı hub'larla uyumlu ZigBee özellikli iki yönlü bir akıllı anahtardır.ZigBee3.0 protokolü, ZBMİNİ ve ZigBee köprüsünün hızlı bir şekilde eşleştirilmesini sağlar.ZBMİNİ, yangına dayanıklı ve alev geciktirici kabuğun vaat ettiği evinizde kullanmak daha güvenlidir.Ek olarak, AES - 128 şifrelemesi, güvenliğin veri cihazı gizliliğine genişletilmesini sağlar, gizliliğinizin açıklanması konusunda endişelenmeyin device.It eviniz için birden fazla Zigbee cihazı kullanıldığında sabit bir bağlantı sağlamak için ZigBee sinyalini iletmeye yardımcı olacak bir Zigbee yönlendirici olabilir.İki yönlü kontrole meraklıysanız, kontrol yolunu genişletmek için harici bağlantı olarak Tek Kutuplu Çift Atışlı bir anahtar bağlayabilirsiniz.

ZigBee3. 0 Protokolü, Tek dokunuşla Eşleştirme

Bağlı cihazları tetiklemek için akıllı sahneyi ayarlamayı destekleyin ve SONOFF akıllı cihazlarla sahne bağlantısını koruyun.

Not: ZBMİNİ Zigbee Köprüsü ile kullanılmalıdır.

Mini Vücut, Büyük Güç

Ne tür bir bağlantı kutusu kullanırsanız kullanın, duvar anahtarınızı akıllı hale getirmek için anahtar içine monte edilebilir.

Eller serbest Ses Kontrolü

SPDTS ışık anahtarı gibi cihazlarınızı kontrol etmek için farklı tipte harici anahtarlarla çalışın.

Kabuk, ZBMİNİ cihazlarınızla çalışırken yangın güvenliğini artıran yangına dayanıklı ve alev geciktirici bir kabuktur.CE ve FCC sertifikalandırılmıştır.AES-128 şifrelemeli ZigBee 3.0 protokolü, cihaz verilerinizi meraklı gözlerle güvenli ve okunamaz halde tutar.

Daha fazla hub desteği için güçlü bir uyumluluk sağlayan Zigbee Alliance tarafından akredite edilmiştir.

Hem Kullanımda hem de Gizlilikte Güvenlik

Sesinizle ev aletlerini açmaya veya kapatmaya yardımcı olan Alexa ile sorunsuz bir şekilde uyumludur.

ZigBee3.0 protokolünü benimser, SONOFF zbbridge'e hızlı bir şekilde ekleyebilir ve uygulamaya tek bir dokunuşla eşleştirebilirsiniz.

Basit Zamanlama, Akıllı Yaşam

Evden çıktıktan sonra ışığı kapatmayı unutabilirsiniz.Endişelenmeyin, bu akıllı anahtar bunu sizin için her yerde ve her zaman yapabilir.

Harici Anahtar Bağlantısını Genişletin

Cihazınız ve yönlendiriciniz arasında uzun bir mesafe olması nedeniyle genellikle çevrimdışı mı?ZBMİNİ, sinyali cihazlar arasında iletmek için bir ZigBee yönlendirici olabilir.

3/510/20/30 ADET SONOFF Zigbee MİNİ Akıllı ışık anahtarı Modülü İki Yönlü Kontrol Anahtarı Akıllı Ev İle Çalışır Smartthing Alexa

SONOFF Cihazları ile Sahne Bağlantısı

Giriş / Çıkış 100-240 V AC 50/60Hz
Kontrol Kanalları 2 Kanal
ZİGBEE IEEE 802.15.4 2.4 GHz
Maks. Yüklemek 10A
Marka Adı SONOFF'UN
Kaynak Anakara Çin
Maksimum Hız SONOFF Akıllı Ev
Ürün adı SONOFF Zigbee MİNİ
Özellikler Yuva
Malzeme PC
Meclis Durumu Kullanıma hazır
Jiroskop Sonoff ZBMİNİ
Ölçek 1
Fiş Tipi AB fişi
Model Numarası Sonoff ZBMİNİ

2 Yorumlar

Anonim -2023-05-26
1

Öğe hızlı bir şekilde sevk edildi ve geldi. Ancak Operasyon hemen arzulanan bir şey bıraktı. Sonoff anahtarını bir Sonoff ZigBee adaptörü ile Ev Asistanına bağladınız, ancak kapatmak zor veya zor değildi. Anahtar daha sonra otomatik olarak tekrar açıldı mı? Satıcıyla iletişime geçin ve ardından parayı iade etmeye karar verdi.

Anonim -2023-07-08
5

Mükemmel, hızlı kargo.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.