Stadyum koltuk minderi Taşınabilir Hafif Stadyum Minderi Çamaşır Suyu koltuk pedi Açık Hava Konserleri için Spor Etkinlikleri Balıkçılık Bahçe

0
0 Yorumlar

₺361.06 ₺234.59
Miktar:

SKU: w7091

Tanım:

Lütfen manuel ölçüm ve farklı monitörler nedeniyle hafif hatalara izin verin.

【Kullanımı Kolay】 Montaj gerektirmez, sadece yere yayın.Arka cep, telefonlar ve atıştırmalıklar için mükemmeldir.Sırt destekli tribünler için stadyum koltuğu rahat bir his sağlar ve zamandan ve emekten tasarruf sağlar.

Malzeme: Oxford Kumaş,

Not:

1 Stadyum Koltuk Minderi

43 cm x 43 cm x 43 cm / 16.93 inç x 16.93 inç x 16.93 inç

【Geniş Uygulama】 Taşınabilir stadyum çamaşır suyu yastığı, stadyumlar, spor etkinlikleri, kamp, yürüyüş, balık tutma, plaj ve diğer açık hava etkinlikleri için mükemmel olan soğuk, ıslak ve sert yüzeylerden uzak durmanıza yardımcı olur.

Renk: Gri

Boyut Tablosu:

【Yüksek Kaliteli Malzeme】 Yastıklı stadyum koltuk minderimiz, sağlam ve kullanımı güvenilir, yapısı sabit, oturmak veya diz çökmek için rahat olan yüksek kaliteli oxford kumaştan yapılmıştır.

Belirleme:

【Taşıması Kolay】 Çamaşır suyu koltuğu katlanabilir tasarımı ve tutacağı, dış mekan yastığının taşınmasını ve saklanmasını kolaylaştırır.Sandalye kapalı kalır, böylece yanınıza alabilirsiniz.

【Ayarlanabilir Tasarım】 Hızlı serbest bırakma tokalı dokuma kayış, en sevdiğiniz oturma pozisyonuna ayarlanabilir.Çamaşır suyu koltuğu sıkıca bağlı, ayarlanabilir ve rahattır, sırtlığı vücudunuza gerçek ihtiyaçlarınıza göre uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Paket içeriği:

Malzeme Oxford
Marka Adı MagiDeal
Model Numarası Stadyum Koltuk Minderi
Kaynak Anakara Çin
Açık Hava Etkinliği Kamp
Neme Dayanıklı Mat Tipi Kapalı Köpürme

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.