e-qstore: Geri Dönüşüm Yeniden Paneli HSD220MKW1-A01 Ekran Lvds İnvertör Denetleyici sürücü panosu Dıy monitör kiti HDMI uyumlu

0
0 Yorumlar

₺377.91
Miktar:

SKU: w5875

anatolsavi'nin projesi:

-- Doğrulanmış bir adresle doğrulanmış müşterilerden paypal'ı kabul ediyoruz.

M. NT68676.2A (HDMI+DVI+VGA+Ses) LCD/LED Ekran Denetleyici kurulu Dıy monitör kiti Sürücü invertör 1680X1050 HSD220MKW1-A01 için Ürün açıklaması Bu, çıplak bir dizüstü bilgisayar LCD panelini masaüstü/PC monitörüne dönüştürmek için kullanılan harika bir kolay monte edilebilir LCD denetleyici kiti setidir.Çıplak lcd'nizin iyi kullanılması ve artık israf olmaması sürpriz olacaktır.Işıltı fikrinizle harika projenizi yapmak ve lcd'nize yeni bir hayat vermek.

-- Biz bir iş günü içinde tüm öğeleri gemi (pazartesiden cumaya sadece) Cumartesi hariç ödeme temizlendikten sonra, pazar ve resmi tatil günleri.

-- Öğe HONG KONG AirMail tarafından sevk edilecektir.Teslimat 7-30 iş günü sürer(hafta sonları hariç) yere bağlıdır.

Norveçli arkadaş aevar_e'nin projesi:

Polonyalı arkadaş biputox'un projesi:

İtalya Friend diegopmusu_0'ın projesi:

2. Elektronik konusunda uzman değilseniz veya operasyonda şüpheleriniz varsa, yanlış işlemden sorumlu olamadığımız için talimat için lütfen bizimle iletişime geçin.

Portekizli arkadaş ınunes'in projesi:

Griechenland arkadaşı odysseasm'ın projesi:

1. LCD Denetleyici kurulu

6. Güç Adaptörü (dahil değildir)

Parselinizle ilgili ülkenizin Gümrüklerinde sorun yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin!Garanti ve İadeler

Tak ve Çalıştır, lehimlemeye gerek yok.

Herhangi bir sorun varsa lütfen bizimle iletişime geçin ve bunu düzeltmek için elimden geleni yapacağız.İşte yanlış beyan edilen ve tatminsiz mal politikamız.

4. Giriş gücü 12 V/ 4A . ( Lütfen bizden onay almadan önce lcd denetleyici kartındaki voltaj atlama teli ayarını revize etmeyin, çünkü bu voltajın yanlış revize edilmesi lcd'nizi alacaktır burnt.By bu arada, lütfen lvds kablosunu yanlış bağlamayın, bazı yanlış bağlantılar lcd'nizi de yakabilir, emin değilseniz lütfen hissedin bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. )

Bu kit sadece lcd HSD220MKW1-A01 içindir, lütfen sipariş vermeden önce lcd model numaranızın aynı olduğundan emin olun.Lcd'niz farklıysa, öneri için lütfen lcd model numarası ile bizimle iletişime geçmeyi unutmayın.

-- 2. İade nakliye ücretini iade etmiyoruz.İadeler, ödenen orijinal fiyat için olacak ve iadenin alınmasından sonraki 7 iş günü içinde verilecektir.

2. Yeni invertörü ve yeni LVDS kablosunu LCD panelinize bağlayın.

Denetleyici kartını lcd'ye bağlamak için talimat(referans için) :

Fransa dostu bluelambda86'nın projesi:

Bu çıplak lcd'yi masaüstü monitöre dönüştürmek için gerekli aksesuarlar:

Ülkenizdeki ithalat vergileri ve gümrük vergileri, ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir .Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

foslno2013'ün projesi:

3. LVDS kablosu

Metal temasına izin verilmez.

-- Lütfen açık artırmanın kapanmasından itibaren 5 iş günü içinde ödeme yapın.Farklı günlerde kapanacak olan açık artırmalarımızdan birkaçına teklif veriyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve ödeme için izlediğiniz son açık artırmanın bitmesini bekleyebilirsiniz.

1. Lütfen bu öğeyi teklif etmeden önce lcd'nizin iyi durumda olduğundan emin olun, aksi takdirde uyumsuzluktan siz sorumlu olacaksınız.

Ürünlerimizden memnun olmanızı istiyoruz.Ve sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir.

Paket şunlardır: 1 X LCD denetleyici kurulu (M. NT68676.2A) HSD220MKW1-A01 paneli için programlanmış HSD220MKW1-A01 için 1 X invertör 1X5 tuş tuş takımı HSD220MKW1-A01 için 1 X LVDS kablosu

Zaten bir VGA kablosu/DVI kablosu/HDMI kablosu ve bir güç adaptörünüz varsa (Çıkış 12V/ 4A-10,1 inçten 22 inç'e kadar küçük boyutlu lcd içindir), bu kit sizin için mükemmel bir seçimdir, VGA kablosu/DVI kablosu/HDMI kablosu/güç adaptörü, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin.

​ Başarılı örnekler :

5. VGA kablosu / DVI Kablosu / HDMI kablosu (dahil değildir)

3. Denetleyici kartı kitini VGA kablosu/DVI kablosu/HDMI kablosuyla PC'ye bağlayın.

ABD'li arkadaş gmcrawford123'ün projesi:

-- 1. Ürün(ler) i aldıktan sonra 5 gün içinde değiştirme veya para iadesi için iadeleri kabul ediyoruz.Öğeler orijinal hallerinde olmalı, giyilmemeli veya değiştirilmemelidir.

#LCDmodelNumberTable{sınır daraltma:daraltma;genişlik:588.02 pt;sınır:1px katı #000;}#LCDmodelNumberTable td{sınır:1px katı #000;} Ödeme

2. Evirici

Almanya Dostu felixg4'ün projesi:

Uyarı: Gümrük Vergileri

Bu kit lcd HSD220MKW1-A01 içindir , Lcd'niz aynı lcd model numarasına sahip değilse, lütfen lcd model numarası ile bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Uyumluluk Diğerleri
Kaynak Anakara Çin
Demet 1680X1050'NIN SOHBETİ
Marka Adı COOERQİ'NİN
Model Numarası HSD220MKW1-A01
Meclis Durumu Neredeyse Hazır
Kamera Donanımlı No

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.