Zarif Uzun balo kıyafetleri Derin V Boyun 3D Çiçek Tül Örgün Akşam Parti Elbise Aç Geri Pileli balo elbisesi Custom Made 2023

0
0 Yorumlar

₺25 346.63
Miktar:

SKU: w45918

Farkına varmak:

6.Yükseklik = _ _ _ cm (başın üstünden ayakkabısız zemine)

-- alıcının masrafına göre nakliye ücretini iade ederek tam bir geri ödeme almak için elbiseyi bize iade edebilirsiniz.

Boyut, siparişinizin özelliklerinden bir inçten fazla farklıysa, lütfen aşağıdaki seçenek arasından seçim yapmaktan çekinmeyin:

1) 5 gün içinde kalite sorunu olan ürünler (ürünlerin alındığı tarihten itibaren) iade edilebilir ve iade edilebilir.

2)İade yaparken, lütfen adınızı, adresinizi ve sipariş numaranızı içeren bir not ekleyin, iade nedeninin kısa bir açıklaması.Değişim veya para iadesini tercih edip etmediğinizi lütfen belirtin.

3.Hızlı Teslimat-Sipariş verildikten sonra 7 iş günü içinde sevkiyat.

C. Sipariş vermeden önce lütfen bu listeyi dikkatlice okuyun ve tüm sorularınızı sorun.

Gelinlik, gece elbisesi,balo elbiseleri,kokteyl elbiseleri,parti elbiseleri ve çeşitli gelinlikler dahil olmak üzere bir dizi dünyaca ünlü düğün markası şirketi için OEM üretimi sağlayan üst sınıf gelinlik tasarımı ve üretiminde uzmanız.Tartışmaya danışmaya hoş geldiniz.

Renk Uyuşmazlığı: Bilgisayar ekranınızın ayarı, web sitemizde gösterilen resimlerin rengini değiştirebilir.Elbisenizin rengi ile ekranda gösterilen renk arasındaki hafif renk uyumsuzlukları, elbisenin arızalı veya hatalı olduğu anlamına gelmeyebilir.Ancak, öğeyi yanlış renkte aldığınızdan eminseniz, mümkünse iade veya geri ödeme olup olmadığını görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

3.Kalçalar = _ _ _ cm

F.Sipariş 24 saati aştıktan sonra herhangi bir boyut/ renk/ özel istek değişikliği kabul edilemez.24 saati aşarsa, siparişinizin boyutunun veya renginin veya ayrıntılarının değiştirilmesi gerekiyorsa, lütfen bize mesaj gönderin, ancak taşıma ücretini ödemeniz gerekir, ayrıca lütfen siparişinizin gönderimini erteleyin.

Satın almadan önce ne tür ek masrafların olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresini kontrol edin.

E. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

B. Renk farklı CRT ve LCD ekranlar arasında değişebilir.Ürünlerimizin renginin gördüğünüz fotoğraflarla tam olarak aynı olacağını garanti edemeyiz.

8.Elbise rengi = _ _ _ (Herhangi bir renk kartelamızdan veya resim rengimizden seçim yapın)

A. Elbise eldiven, düğün duvağı ve kabarık etek kombinezon gibi aksesuarlar içermez (bu aksesuarlar resimlerde gösteriliyorsa,resimdeki aksesuarları istiyorsanız,sipariş vermek için lütfen bizimle iletişime geçin) .

Marka hikayesi

2.Bel = _ _ _ cm

Nakliye:

-- yapmak için yerel bir terzi bulmanız teşvik edilir sdjustments.In bu durumda, size terzilik masraflarında 15-30 dolara kadar geri ödeme yapacağız. (Elbiselerin çoğu ücretsiz kargo ile fabrika doğrudan satışı olduğundan) Bu seçeneği seçerseniz,lütfen terzinizden bir makbuz talep etmeyi unutmayın, bir kopyası olarak geri ödeme talep ederken sağlanmalıdır.

7. Omuz Omuza = _ _ _ cm

3) Nakliye ve taşıma iade edilmez.

2. Rekabetçi Fiyat-Daha fazla miktar, daha fazla indirim.

-- değişiklik hizmetimizi ücretsiz kullanabilirsiniz, nakliye ücretlerini tekrar öderiz, alıcı iade nakliye ücretini öder.Genellikle nakliye ücreti 30-45 dolara mal olur.Ayrıntılar, lütfen postaneye sorun.

Geri Bildirim Hakkında:

4) Tüm iade lütfen elbisenin orijinal olduğundan emin olun, kullanım elbisesini kabul etmeyeceğiz.Eğer öyleyse, biz iade edilmeyecektir, anlayabiliyorum umuyoruz.

İade ve İade Politikası:

Sipariş ettiğiniz elbise özel yapılmış boyut veya renkte ise, iadeyi kabul etmeyeceğiz; yaptığımız tüm elbiseler orijinal resimlerle %90 ~ %98 benzerlik gösterir.Eğer istekliysen gerçek elbiseler orijinaliyle %100 % aynı.LÜTFEN ELBİSEYİ DİKKATLİ SİPARİŞ EDİN.teşekkür ederim!

Özel Özel Yapılmış

4.Ayakkabı ile yere bel = _ _ _ cm

Tam özelleştirme hizmetleri sunuyoruz ve gelinliklerimizin çoğu boyutları ve renkleri özelleştirmekte özgürdür.Vücut ölçüm verilerinize göre sizin için mükemmel bir gelinlik yapabiliriz.Ayrıca gereksinimlerinize göre sizin için gelinlik sipariş edebilir, boyun çizgisini, kol uzunluğunu ve arka tren uzunluğunu değiştirebiliriz.Herhangi bir gereksiniminiz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Elbiseyi özel yapmayı seçerseniz, lütfen aşağıdaki gibi ölçüm listesini bize gönderin:

Boyutlandırma Sorunları: Tüm elbiselerimiz özel terzi ile ölçüldüğünden, bitmiş elbise belirtilen her iki yönde de yaklaşık bir inç değişebilir measurements.To elbisenizin hala size mükemmel şekilde uyacağından emin olun, terzilerimiz tüm elbiselerimizi dikişlerde ek kumaş (yaklaşık 3 cm) ile yarattı. küçük boyut değişikliklerinin kolayca yapılmasına izin verin.

Dahili Sütyen Evet
Neden Resmi Akşam
Resmi Durum Elbiseleri vestidos de noche
Moda Öğesi basit
Kumaş Türü Tül
CN Jiangsu
Dekorasyon Aplikler, Dökümlü, Dantel, Dantelli, Katlamak
Tarz basit
abiye kadınlar için elbiseler parti düğün akşam
Kaynak Anakara Çin
Kol Stili Kolsuz
Malzeme Polyester
robe de soiree abiye elbise kadin
Boyut Standard Size or Custom size
robe demoiselle d honneur femme vestidos festas e eventos
Yaş hedefli Tüm yaş
Siluet A-hattı
Gerçek Görüntüler No
Öğe Türü Gece elbiseleri
Model Numarası M104'ün
Balo Elbiseleri robes de soiree
Boyun çizgisi V Yaka
Marka Adı MYERAMORE'UN
Bel ölçüsü Doğal Faktörler
Elbiseler Uzunluğu Taban Uzunluğu
Renk Özel yapılmış herhangi bir renk
Parti Elbisesi kadınlar için elbiseler 2023
Desen Türü Diğerleri
Tren Mahkeme Treni
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.