Hava Fritöz Sepeti Karbon Çelik Cips Tepsisi Yapışmaz Kaplama İle Yeniden Kullanılabilir Gıda Pişirme İzgara İç Astar Hava Fritöz İçin

0
0 Yorumlar

₺341.99 ₺170.90
Miktar:

SKU: w41703

2. Ürün boyutu el ölçümü nedeniyle toleransa sahiptir.

2. Malzeme: karbon çelik + yapışmaz kaplama

1. Hava Fritöz Tavası, evde veya evde yemek pişirmek için olmazsa olmazlardan biridir. picnics.It pişirme verimliliğinizi sizin için artırabilir.

2. Yaygın Kabul: Hava Fritöz Astarı, çok fazla pişirme süresinden tasarruf etmenize yardımcı olur, sığır eti, tavuk kanadı, soğan halkası, cips veya kuru meyve pişirmek için uygun birçok farklı uygulamaya sahiptir.

Özellikler:

1. Lütfen aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle üründe renk farkı olduğunu kabul edin.

1. Malzemeler Mükemmel Kalite: Hava Kızartma Sepeti çok dayanıklı, güvenli, kırılmaz, tekrar kullanılabilir ve uzun ömürlüdür, yapışmaz kaplamalı gıda sınıfı karbon çeliğinden yapılmıştır, sağlıklı ve güvenli pişirmenin tadını çıkarmanız için mükemmel bir seçimdir.

3. Tamamen Yıkanabilir: Yemek pişirme tavası, temizlik için basit gereksinimlere sahiptir, sizi gereksiz sorunlardan uzak tutar ve bulaşık makinesinde temizlemenizi sağlar.

4. Pratik Tasarım: Mutfak Hava Fritöz Tavası, yiyeceklerin eşit şekilde ısınmasına ve yağın etkili bir şekilde boşaltılmasına yardımcı olarak hava akımı delikleri ve tutamaklarla tasarlanmıştır ve bakeware çıkarmada size daha fazla kolaylık sağlar.

Paketleme:

Tanım ve Özellikler:

4. Hava akımı delikleri ve tutamak ile tasarlanmış, yiyeceklerin eşit şekilde ısınmasına ve yağın etkili bir şekilde boşaltılmasına yardımcı olurlar.

2. Çok dayanıklı, güvenli, kırılmaz, tekrar kullanılabilir ve uzun ömürlü yapışmaz kaplamalı gıda sınıfı karbon çeliğinden yapılmıştır.

3. Birçok farklı uygulamaya sahip olan sığır eti, tavuk kanadı, soğan halkası, cips veya kuru meyve pişirmek için uygundur.

1 * Hava Fritöz Tava

1. Adı: Hava Fritöz Tava

4. Ağırlık: yaklaşık 116g

5. Kalınlığı: yaklaşık 0.6 CM / 0.23 inç

5. Taşınabilir Tasarım: Hava fritöz Pişirme Astarı, yaklaşık 21x20.5 CM/8.26x8.07 inç ölçülerinde barbekü veya piknik yaparken yanınıza almanızı sağlayarak hayatınızın kolaylık seviyesini artırıyor.

3. Boyutu: yaklaşık 21x20.5 CM/8. 26x8. 07 inç

Mermi Noktaları:

Not:

Özellik Çevre dostu
Model Numarası hava fritöz sepeti
Tip Vapurlar
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.