Fildişi Dantel Aplikler Tül V Yaka Kat Uzunlukta Kolsuz Mermaid / Trompet Gelinlik Şapel Tren Custom Made gelinlikler

0
0 Yorumlar

₺5 508.26 ₺4 406.57
Miktar:

SKU: w37161

Tüm elbiselerimiz elle dikilmiş ve özel olarak dikilmiş olduğundan, bitmiş elbise belirtilen yönde yaklaşık bir (1) inç değişebilir measurements.To öğenizin size mükemmel bir şekilde uyacağından emin olun, terzilerimiz tüm elbiselerimizi dikişlerde ek kumaşla oluşturdular. kolayca yapılabilecek küçük boyut değişiklikleri.

Gelinlik, gece elbisesi, balo elbisesi, nedime elbisesi, çiçek kız elbisesi, gelinin anne elbisesi ve diğer düğün aksesuarları OEM hizmetini memnuniyetle karşılıyoruz.

Bilgisayar ekranınızın ayarları, mağazamızda gösterilen resimlerin rengini değiştirebilir.Öğenizin rengi ile ekranda gösterilen renk arasındaki hafif renk uyumsuzlukları, öğenin arızalı veya yanlış gönderildiği anlamına gelmeyebilir.Ancak, öğeyi yanlış renkte aldığınızdan eminseniz, iade veya geri ödemenin mümkün olup olmadığını görmek için lütfen Müşteri hizmetlerine başvurun.

Düzgün uymayan ancak sipariş ettiğiniz özelliklere uyan elbiseler veya giysiler iade edilemez veya exchanged.As elbiselerimiz ve kıyafetlerimiz dikişlerde ek kumaş ile yapılır, yerel bir terzide kendi maliyetinizle küçük ayarlamalar yapabilirsiniz.

Ödeme Şekli ve Ödeme Süresi:

Fildişi Dantel Aplikler Tül V Yaka Kat Uzunlukta Kolsuz Mermaid / Trompet Gelinlik Şapel Tren Custom Made gelinlikler

iade politikası

Boyutlandırma veya Uydurma Sorunları

1. Öğe sipariş ettiğiniz boyut değil

Arızalı, hasarlı veya yanlış sevk edilen ürünlerle ilgili bilgi için lütfen yukarıdaki makalemize bakın.

Bir ürün başlangıçta belirtilen zamana kadar gönderilemezse, Müşteri Hizmetleri size siparişinizi saklama veya iptal etme seçeneği sunacaktır.Ürün(ler) i en fazla 10 gün gecikmiş olan müşteriler, ürün(ler) i iptal etmeyi ve tam bir geri ödeme almayı seçebilir veya ürün(ler) i saklayabilir ve teslimatta %30 geri ödeme alabilir.Ürün(ler) i 10 günden fazla gecikmiş olan müşteriler, tam bir geri ödeme için iptal etme veya ürün(ler) i nakliye ücretleri dışında hiçbir ücret ödemeden tutma seçeneğine sahiptir.

Elbise memnuniyeti alırsanız, lütfen mağazamı arkadaşlarınıza tavsiye edin.

Gecikmiş Siparişler

Sonra öğeyi almak için umut ve bize olumlu bir geribildirim verebilir.Kesinlikle biz de size olumlu bir geribildirim verecektir!Olumlu geri bildiriminize ek olarak, tüm Ayrıntılı Satıcı derecelendirmelerinde bize beş yıldız vereceğinizi umuyoruz

Siparişlerinizden herhangi birine özel etiketinizi koyabiliriz.Özel latel ekstra ücrete tabidir.

Sizin memnuniyetiniz bizim için son derece önemlidir.Paketinizin gelmesi üzerine, elbisenin belirttiğiniz standart ölçülere veya özel ölçülere göre yapıldığından emin olmanızı ve kontrol etmenizi öneririz.Etiketleri çıkarmadan, elbiseyi değiştirmeden veya yıkamadan elbisenizi mümkün olan en kısa sürede deneyin.

Ürün boyutunuz siparişinizin özelliklerinden bir inçten fazla farklıysa, ayarlamalar yapmak için yerel bir terzi bulmanızı öneririz ve terzilik maliyetlerinde ürün fiyatının %100'üne kadar size memnuniyetle geri ödeme yaparız.Bu seçeneği seçerseniz, geri ödeme talebinde bulunurken bir kopyasının sağlanması gerektiğinden lütfen terzinizden makbuz talep etmeyi unutmayın.

Arızalı, Hasarlı veya Yanlış sevk edilen Ürünler

Lütfen dikkat: Sipariş özellikleriniz son boyutlandırma isteğinden çok farklıysa, yeniden boyutlandırma mümkün olmayabilir.

Renk Uyuşmazlığı

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir ve geri bildirim derecemiz bu memnuniyeti yansıtmaktadır.

Özel Etiketleme:

Koleksiyonumuzda beğendiğiniz bir tarz bulamazsanız, kendi tasarımınızda elbiseler yapabiliriz.Bize resim desenleri, hatta beğendiğiniz diğer stillerin tasarımınızın eskizlerini gönderebilirsiniz ve spesifikasyonlarınıza göre kopyalar yaparız.Bitirdikten sonra detaylı fotoğraflar çekeceğiz ve önceden kontrol etmeniz için size e-posta göndereceğiz, ardından hazır elbiseleri size göndereceğiz.Eğer memnun değilseniz, biz onları memnun kadar elbiseler değiştirmek yapacak

Elbiseleri veya aksesuarları iade ediyor veya değiştiriyorsanız, lütfen orijinal hallerinde olduklarından emin olun-giyilmemiş, yıkanmamış, değiştirilmemiş, hasarsız, temiz, tüy bırakmayan ve saçsız ve etiketleri sağlam ve ekli.

2. Öğeniz sipariş ettiğiniz boyuttadır ancak uymuyor

Kabul ettiğimiz ödeme yöntemleri şunları içerir:,, Western Union, Para gramı

Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Moda Öğesi Lüks
Tren Şapel Treni
Öğe Türü Gelinlik Modelleri
Gerçek Görüntüler Evet
Kaynak Anakara Çin
Dekorasyon Aplikler
Kol Stili Kolsuz
Elbiseler Uzunluğu Taban Uzunluğu
Dahili Sütyen Evet
Boyun çizgisi V Yaka
CN Jiangsu
Marka Adı YUKARIDA
Gelinlik Kumaşı Dantel
Bel ölçüsü Doğal Faktörler
Siluet Deniz kızı / Trompet
Hamile Kadınlar için Evet
Menşe Yeri Çin
Tarz modern
Arka Tasarım fermuar
Model Numarası Ücretsiz

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.