Kadınlar Düz Pom Pom Dekor Düz Sandalet Kristal Kelebek düğüm Yaz Ayakkabı Kesikler Sandalet Karışık Renk Kürk Gladyatör Sandalet

0
0 Yorumlar

₺2 137.09 ₺2 008.78
Miktar:

SKU: w264706

Fabrika Gerçek Fotoğraf

Renk farkı hakkında Gösterdiğimiz resimler hakkında tereddüt ediyorsanız, gerçek fotoğraflar için bize sorabilirsiniz.Model gösterileri gerçek gösterilerden biraz farklı olabilir.Kalite Garantisi 1. Tüm ürünler gemiden önce iyi kalitede olmuştur.Kırık bir öğe alırsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin ve bize fotoğraf çekin, sorunu çözmek için araştıracağız ve değiştireceğiz. 2. Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, lütfen değiştirme veya para iadesi için bozulmamış ambalajla 7 gün içinde iade edin.İade etmeden önce lütfen benimle iletişime geçin.Biz don ' t navlun ayı. 3.Aldığınız mallar ile sayfadaki resimler arasında ürünün renginde bir miktar fark vardır, normaldir, eğer kabul edemezseniz, lütfen bu ürünü satın almayın .İndirimler Hakkında Hem feedabck hem de işlemin ayrıntılı derecelendirmesinde bize beş yıldız verirseniz, bir sonraki siparişiniz için size 3 $indirim vereceğiz!Geribildirim hakkında Öğeyi tatmin edici bir şekilde alırsanız, lütfen önce olumsuz geribildirim bırakmayın ve bizimle iletişime geçin!İletişim her zaman herhangi bir sorunu çözmenin en iyi yoludur.Sizin için herhangi bir sorunu çözeceğimize söz veriyoruz!

Mağazamıza geliyoruz!en yeni sıcak satış bayan pompaları,çeşitli yüksek topuklu ayakkabılar,botlar almanıza yardımcı olabiliriz ... istediğiniz her şeyi satın alabilirsiniz.herhangi bir sorunuz varsa, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Neden Parti
Model Numarası kürk sandalet
Üst Malzeme Sentetik
Desen Türü Katı
Bölüm Adı Yetişkin
Öğe Türü sandalet
Yan Vampir Tipi Açık
Topuk Yüksekliği Süper Yüksek (8cm-up)
Tarz Klasikler
Sandalet Tipi Temel
Astar Malzemesi PVC
Uygun Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Dış Taban Malzemesi PVC
Marka Adı Gullick'in
Kapatma Türü FERMUAR
Platformlarla No
Moda Öğesi Kelebek düğümü
İç taban Malzemesi EVA
Topuk Tipi Takozlar
Geri Sayaç Tipi Kapak Topuk

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.