Pop-Up Pod Soyunma Odası Gizlilik Çadır Taşınabilir Açık duş çadırı Kamp Tuvalet yağmur şelteri Kamp Plaj İçin Kendi Kendine sürüş Seyahat

0
0 Yorumlar

₺11 442.75 ₺5 721.38
Miktar:

SKU: w21609

Aksesuarlar: Çadır 57" U x 57" G x 74" Y'dir ve kafanıza dokunmadan uzun boylu bir adama rahatça uyan geniş bir iç barınak sağlar.

Duş çadırı Taşınabilir Açık Duş Banyo Değiştirme Uydurma oda çadırı Barınak Kamp Plaj Gizlilik Tuvalet

Renk: Mavi

Mükemmel Detaylar: Örgü üst kısım daha iyi havalandırma ve içini korumak için tasarlanmıştır cool.It duş başlığını sabitlemek için iki kayışı vardır.Işık, havalandırma veya duş için fermuarlı pencereli çatı. telefonunuz ve küçük eşyalarınız için yerleşik ceplerin içine ıslak giysiler veya havlular asmak için 1 çamaşır ipi.Ufkunuzu genişletmek için çift açık fermuarlı büyük kapı tasarımı ve içeri girip çıkmak için uygun. zeminsiz tasarım duş çadırını temiz tutar.

Pop Up Duş Çadırı-Soyunma Odası Gizlilik Çadırı saniyeler içinde katlanabilir, montaj gerektirmez.Ultra hafif yapı, birlikte verilen taşıma çantasıyla kolay taşıma sağlar.Kurmak ve yıkmak kolay ve hızlıdır, alet gerektirmez, rahat ve hızlıdır.

Çadır iki stile ayrılmıştır, bu nedenle fiyat farklıdır, yeşil çadır daha geniş bir alana sahiptir ve iki kişi için uygundur.Mavi çadır biraz daha küçük bir alana sahiptir ve bir kişi için uygundur.

Kurulum türü: Bağlantısız

Geniş Uygulama: Taşınabilir gizlilik çadırı, dış mekan tuvaletleri, duş çadırı değiştirme/giyinme odası, kamp/balıkçılık olarak kullanım için mükemmeldir shelter.It açık alan, plaj, orman, seyahat, oyun, toplantı, gösteri etkinlikleri için mükemmel bir sığınaktır.Kapalı çatı tasarımı bu gizliliği sağlar.

Bu öğe hakkında

Spor: Kamp ve Doğa yürüyüşü, Balık tutma

Ürün için önerilen kullanımlar: Kamp ve Yürüyüş

Tasarım: Kişisel Acil Çadır

Özel özellik: Taşınabilir

Marka Adı Aydınlan
Alt Su Geçirmez Endeksi 1000 mm
Yapı Tipi Hızlı Otomatik Açma
Kullanıcı Sayısı Bir
Tip 1-2 Kişilik Çadır
Kutup Malzemesi demir
Kumaş Polyester
Katmanlar Çift
Tarz Dış mekan
Kaynak Anakara Çin
Sezon Dört mevsim Çadır
Dış Çadır Su Geçirmez Endeksi 1000 mm
Yapı Tek Yatak Odalı

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.