24 Stilleri Yeni Sıcak Satış Elmas Tükenmez Kalem Mavi Elmas Güzel Dekorasyon Öğrenci Malzemeleri Festivali Hediye Kırtasiye

0
0 Yorumlar

₺48.51 ₺20.92
Miktar:

SKU: w1574

◆ Satın alma koruma süreniz tükeniyorsa ancak öğeyi hala almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve siparişin koruyucu süresini uzatmanıza yardımcı olacağız. 1. Öğelerimizden ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızla olumlu bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın. 2. Herhangi bir sorununuz olduğunda,bir çözüm bulmak için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.

24 Stilleri yeni sıcak satış elmas tükenmez kalem mavi elmas güzel dekorasyon öğrenci malzemeleri Festivali hediye Kırtasiye Malzeme: Yüksek kaliteli metal + cam duvar Yazma noktası: 0.7 mm Kalem rengi: 24 stilleri Mürekkep rengi: siyah ve mavi Ambalaj: 1 adet Yedekleri eşleştirmeniz gerekiyorsa, lütfen satın almak için tıklayın.

Nakliye ◆ Ödemenizi aldıktan sonra genellikle 48 saat içinde siparişinizi göndeririz.

◆ Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, genellikle normal posta ile 10-30 gün sürer (www.elaks.com.tr standart nakliye,epacket,çin sonrası hava posta vb.).

◆ Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: http://www.17track.net/zh-cn

Yazma Noktası 0,5 mm
Model Numarası elmas tükenmez kalem
Kaynak Anakara Çin
Yenilik Evet
Marka Adı XİALUOSHAN'IN
Silinebilir veya Silinemez No
Malzeme Yüksek kaliteli metal + cam duvarcılık
Kullanmak Ofis ve Okul Kalemi
İsim elmas tükenmez kalem
Tip Tükenmez kalem

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.