malzemelerin yüklenmesi ve boşaltılması için 4 eksenli küçük manipülatör mini endüstriyel robot kolu

0
0 Yorumlar

₺1 503 565.15
Miktar:

SKU: w11657

Çeşitli yapı türlerinin vücut kontrolü için uygun yapısal optimizasyon algoritması.

1.Robot kolunun uygun paket çözümünü sağlayabiliriz; 2.İyi satın alma deneyimi ve güzel teknik destek alabilirsiniz; 3.Özelleştirilmiş tasarım,yüksek kalite garantisi,rekabetçi fiyat teklifi sağlayabiliriz, dürüst ve güvenilir iş ilkemizdir. 5. hangi hizmetleri sağlayabiliriz? 1.Kabul Edilen Teslimat Koşulları: FOB, CFR,CIF, EXW, FAS,CIP, FCA,DDP,DDU, DAF; 2.Kabul Edilen Ödeme Para Birimi: USD, EUR, CAD, HKD, CNY; 3.Kabul Edilen Ödeme Şekli: T / T,L / C, D / Pd / A, Kredi Kartı, PayPal, Western Union, Nakit, Emanet; 4.Konuşulan Dil: İngilizce, Çince,ispanyolca,japonca,portekizce,almanca,arapça,fransızca,rusça,Korece, italyanca vb.

Uluslararası teknolojinin senkronizasyonu ve fonksiyonların genişletilmesi için açık yapı.Endüstriyel standartlar ve güvenilir istikrar.

Profesyonel teknik ekibimiz, yüksek kalite garantisi için kesinlikle ürün testimiz, çok rekabetçi teklifimiz var, özellikle müşteriler için esnek ve uygun ödeme moduna ve düşük maliyetli teslimat çözümüne sahibiz.

Avantajlarımız Robot uygulaması Ürün Açıklaması Özellikler:

SZGH, 2018'den beri Çin'de destek, verimli, sıkı kalite yönetim ekibi, rehberlik, yazılım ve donanım tesisleri, birinci sınıf hizmet yapmak için Teknik Merkez gücüne dayanan Yeni yüksek teknoloji kuruluşu olarak ödüllendirildi.Firmamız ilkesi "Kalite işletmenin hayatıdır", memnuniyetiniz bizim en büyük başarımızdır.

Çeşitli uygulamalar için uygun fonksiyonların modüler ayarı.Güvenlik modülü robotların güvenli üretimini sağlar.

SSS 1. biz kimiz?Bağımsız teknik ekiplere ve 10 yılı aşkın teknik ve yurtdışı satış deneyimine sahip cnc toplam çözümleri ve Robot kolu sağlayan 2013 yılından itibaren Guangdong, Çin'de bulunuyoruz. 2. kaliteyi nasıl garanti edebiliriz?Profesyonel mühendislerimiz tarafından her zaman tam bir ön testi bitirmek; Sevkıyattan önce her zaman son %100 Muayene; 3.bizden ne satın alabilirsiniz?Kaynak, boyama ve püskürtme, malzeme taşıma/Alma ve yerleştirme veya taşlama veya diğer özelleştirilmiş çözümler için endüstriyel Robot Kolları. 4. neden diğer tedarikçilerden değil de bizden satın almalısınız?

12 Eksene kadar kontrolü destekler, dış eksenlerin (hareket eksenleri ve konumlandırıcı) kontrolünü gerçekleştirir.

Yazılım PLC fonksiyonları mantık kontrolünü kolaylaştırır.Proses fonksiyonları programlamayı kolaylaştırır.

Çoklu artışlar için uygundur; mutlak servo.Geliştirilmiş bilgisayar veri yolu bağlantısı güvenilirlik ve uygulanabilirlik sağlar.Depolama 2 GB Öğretim kutusu Tam klavye + dokunmatik ekran, mod seçme anahtarı, emniyet anahtarı, acil durum anahtarı No.6+6 eksen, 6 temel eksen + 6 harici eksen Arayüzü Çoklu kodlayıcı sinyal arayüzleri, robot terminali için özel arayüz, Ethernet arayüzü, seri haberleşme Güvenlik modülü Acil durum ve robot anomali sinyalleri, robotun hızlı bir şekilde durmasını sağlamak için bağlanır Çalışma modu Öğretimi, gösterimi, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda modu, uzaktan kumanda Modu, uzaktan kumanda Modu, uzaktan kumanda Modu, uzaktan kumanda Modu, uzaktan kumanda programlama Çevrimiçi öğretim, süreç programlama, sürükleyerek öğretim Hareket fonksiyonu Noktadan noktaya, doğrusal, dairesel Komut sistemi Hareket, mantık, süreç, hesaplama Kontrol modu Pozisyon kontrolü Anomali algılama Fonksiyonu Acil durdurma anomalisi, servo anomalisi, çarpışma önleyici, güvenlik bakımı, ark anomalisi, kullanıcı koordinat anomalisi, alet koordinat anomali Üretim Süreci Sıcak Satış Neden Bizi Seçmelisiniz Shenzhen Guanhong Automation CO.,LTD (19 Kasım 2010'da inşa edilmiştir) Çin'in önde gelen CNC ve otomatik şirketlerinden biridir, CNC paket çözümünde geniş deneyime sahip projeler, pazarlama ve denizaşırı ticaret tasarımı konusunda uzmanlaşmıştır, odak noktamız yüksek kaliteyi sağlamaya odaklanmıştır. Endüstriyel Robot Kolu, cnc kontrolör, servo motor ve sürücü, iş mili motoru ve sürücü.

Showroom Konumu Hiçbiri
Menşe Yeri Guangdong, Çin
Koşul Yeni
Makine Test Raporu Sağlanan
İletişim yöntemi Bluetooth uyumlu, Diğer, GPRS, RF, Wi-Fi
Giden video-inceleme Sağlanan
Sağlanan satış sonrası Servis Video teknik desteği
Pazarlama Türü Yeni Ürün 2022
Kalıp SZGH
Ürün adı Scara Robot Kolu
İşlev Malzeme taşıma
Anahtar kelime İnsanlar için Robotik Kollar
Yatay Hareket (mm) 450mm
Boyut (L * G * Y) 1000 MM*1000 MM*1000 MM
Kaynak Anakara Çin
Güç 1000W
Sertifikalandırma CE-EMC
Ağırlık 15 kg, 15kg
Marka Adı DIXSG'NİN, SZGH
Ulaşmak 450mm
eksen 4 eksenli
Garanti 1 Yıl
Temel bileşenlerin garantisi 1 Yıl
Yük taşıma kapasitesi 3KG
Ağırlık (KG) 15 kg
Temel Bileşenler PLC, Motor, Dişli

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.