YAZANIE 14 * 21cm 20 ADET 5 Metre Laos Dize Bayrağı Ev Dekoratif Bayraklar Ulusal Bayrak Polyester Açık Asılı Uçan Bayraklar

0
0 Yorumlar

₺193.68 ₺154.98
Miktar:

SKU: w110002

(1) Ödemeniz www.elaks.com.tr denetiminden geçtikten sonra en kısa sürede göndeririz. (2) Normalde biz Çin Post Kayıtlı Hava Posta ile sevk , yaklaşık 15-50 gün gelecek, bazen daha fazla zaman alabilir.Öğeyi 50 gün sonra almazsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, teslimat sorununu araştıracağız ve çözeceğiz. (3) Biz de DHL tarafından yollayabilirsiniz,Fedex, UPS, Aramex, EMS, ePacket, lütfen bize ulaşın ,biz size daha ucuz bir navlun maliyeti sunacak. (1) Lütfen alındığı tarihten itibaren 7 gün içinde bizimle iletişime geçin.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacaktır. (2) Lütfen iade edilen ürünleri orijinal ambalajıyla paketleyin ve lütfen bize nakliye takip numarasını verin. (3) İade edilen ürünleri herhangi bir hasar görmeden aldıktan sonra alıcılara geri ödeme sunacağız . (4) Navlun bedelini hangi tarafın ödemesi gerektiği gerçek duruma bağlıdır.

(1) Alipay, batı Birliği, Moneybookers, Qiwi Cüzdan, Emanet ve tüm Kredi Kartları kabul edilebilir. (2) Lütfen siparişinizi verdikten sonra 20 gün içinde ödemenizi bitirin, aksi takdirde sipariş sistem tarafından otomatik olarak iptal edilecektir . (3) Lütfen gönderim adresinin ve iletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz olduğundan emin olun .

(1) Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.ve bazı güzel fotoğraflar çekmemize ve bunları geri bildirime yüklememize yardımcı olabilirseniz, takdir edeceğiz. (2) Bizim ürün veya hizmet ile herhangi bir sorun varsa, geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Sorunları çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Anahtar kelime 1 farklı Ülkeler Dize Bayrağı Uluslararası Dünya Banner Bunting bar
Anahtar kelime 3 20 * 30 cm Dize bayrağı dünya çapında 100 ülke milletler bayrağı küçük
Anahtar kelime 4 Bar hayranları dekore edilmiş 32 güçlü filigran çift taraflı solmaya dize bayrakları
Szie'nin 14x21 cm
Tarz Asılı
işlev 4 dize bayrakları guirlandes fanion 32 takım 21x14 cm baskı dekorasyon
işlev 1 pace Dekorasyon Futbol Futbol Dize Asılı Bayraklar Afişler Flamalar
Marka Adı YAZANİE'YE
Kullanım Ulusal Bayrak
işlev 3 Dize Bayrağı 32 Ülke Etrafında Milletler Bayrağı Küçük Bayrak Olimpiyat Oyunu
Kumaş Dayanmak
Anahtar kelime 2 32 Takım Bayrağı Ülke Dünya Banner Bunting 14 * 21 cm Dize Bayrağı
işlev 2 20 * 28cm dize bayrağı 32 ülke dünya çapında milletler bayrağı küçük f
Model Numarası Model Numarası.
Anahtar kelime 5 100 ADET Ülke Dize Bayrakları 25 Metre Uluslararası Dünya ülke Bann
Bayrak Direği Malzemesi Hayır var
Tip Basılı
Bayrak ve Afiş Malzemesi Polyester

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.