Benzersiz Alien Gnome Süs Reçine ET Dekoratif Figürler Gnome Cüce Heykeli El Sanatları Noel Bahçe Masası Dekorasyon Ev Dekor

0
0 Yorumlar

₺3 679.64
Miktar:

SKU: w108347

Benzersiz Alien Gnome Süs Reçine ET Dekoratif Figürler Gnome Cüce Heykeli El Sanatları Noel Bahçe Masası Dekorasyon Ev Dekor Mermi Noktaları:

1, 【Bahçenize Canlılık Katın】 Uzaylı ve Cüce Bahçe Heykeli bahçenize eğlence katın garden.It çeşitli bahçe ve veranda tasarımlarıyla eşleşir.Bahçenizi dekore etmek ve kişiselleştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Belirleme:

Boyutu: yaklaşık 16 * 10 * 9 cm/6.29*3.93*3.54 içinde

3, 【Geniş Kullanım Alanı】 Bu eğlenceli Bahçe Heykeli kesin bir konuşma başlatıcısı olacak.Havuz kenarında, verandada, bahçede veya verandada yerleştirilebilir.Bu süsleme herhangi bir yeri tamamlayacaktır.

2, 【Yaratıcı tasarım】 Festival goblininin görüntüsünü mükemmel bir şekilde geri yükleyin, çok yaratıcı tasarım, uzaylı ve cüce bahçe heykelinin çok ilginç görünmesini sağlayın.

Not:

Malzeme: Reçine

2.Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Tanım:

1.Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

5, 【Benzersiz Hediye】 Bu Uzaylı Reçine Heykeli Süsü, her durum için mükemmel bir hediyedir ve hayatınızdaki bahçıvan veya çim heykeli sevgilisini gülümseteceğinden emin olabilirsiniz.

Bu komik bahçe cücesi kesin bir konuşma başlatıcısı olurdu.Evren hakkındaki bilgilerini kafası karışmış bir cüceye aktaran dost canlısı bir uzaylı olan bu heykel, onu gören herkese kahkaha atacağından emin!

Adı: Andre ' ve Fritz Dostluğu Uzaylı Bahçesi Staue

Ambalaj Listesi: 1 x Alien ve Gnome Bahçe Heykeli

4, 【Reçine Malzemesi】 Uzaylı Heykelleri el yapımıdır ve dayanıklı reçine malzemeden yapılmıştır!Koruyucu bir kaplama olarak dış mekan boyası ile basılmış, güçlü güneş ışığında veya şiddetli yağmurda bile solma konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Reçine

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.