Sanatsal Dağ 2 Merdiven zemin çıkartmaları Su Geçirmez Çıkarılabilir Kendinden Yapışkanlı Dıy Merdiven Çıkartmaları Resimleri Ev Dekorasyonu 13 adet / takım

0
0 Yorumlar

₺330.32 ₺313.84
Miktar:

SKU: w107020

【 Malzeme Açıklaması 】

Resim görüntüleme etkisi sadece referans içindir, nihai etki gerçek ürüne tabidir!Üretim partileri, makine ve teçhizat gibi nesnel faktörler nedeniyle, kaçınılması zordur veya hafif renk farkı, konum ve boyut hataları olacaktır.Yukarıdaki sorunlarla karşılaşılırsa, bunlar normal fenomenlerdir ve satış sonrası işleme kapsamına dahil edilmeyecektir.

Çıkarılabilir yapıştırıcı

【 Uygulanabilir senaryolar 】

【 Hatırlatma 】

Boyut verileri döşemenin altında ölçülür.Farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle, hatanın 1-2 cm içinde olması normaldir.Özel özelleştirmeyi kabul edin, üretim sürecinde bulanık baskı gibi sorunlardan kaçınmak için lütfen özelleştirirken sipariş vermek için yüksek çözünürlüklü malzeme kullanın.

Düzenli temizlik önerilir.

Etiket seti: bir dizi merdiven çıkartması 13 sayfa içerir, her sayfa 7.1"x 39.4"(18cm x 100cm);

Merdiven, mutfak ve banyo vb. İçin çıkartmalar.Bu çıkartma ile merdivenlerinizi daha güzel hale getirin!

【 Yıkama talimatları 】

Kurulumu kolay: Çıkartmalar herhangi bir iz bırakmadan kolayca çıkarılabilir ve ayrıca kolayca kesilebilir ve cut.It tekrar tekrar uygulanması, çıkarılması veya soyulması çok kolaydır ve çıkartmayı çıkarırken merdivenlere zarar vermez.

Kiracılar için uygun: Uygun fiyatlı ve benzersiz özel tasarım, evinizi yeniden dekore etmenin kolay ve özel bir yolu.Bu eşsiz ve dayanıklı merdiven çıkartmaları, merdivenler veya duvarlar için yeterince dayanıklıdır ve kuru, pürüzsüz, eşit, tozsuz herhangi bir yüzeye uygulanabilir.

【 Ürün performansı 】

ÜST düzey KALİTE: Çevre dostu çıkarılabilir yapışkan çıkartmalardan yapılmış, dayanıklı, su geçirmez, temizlenmesi kolay ve duvarları ve merdivenleri düzenli tutabilir.Çıkartmalar kalıntı bırakmadan kolayca çıkarılır ve kolayca kesilebilir ve kesilebilir.

【 Özel Not 】

Uygun Ev Dekorasyonu, Restorant, Otel
Kaynak Anakara Çin
Merdivenler için Çıkartma Duvar Resimleri Su geçirmez DIY Merdiven Duvar Resimleri
merdiven dekorasyonu Merdiven yükseltici çıkartmaları
Malzeme PVC
Tema özet
Merdiven Merdiven çıkartma çıkartmaları
koridor dekoru Merdiven Duvar kağıdı Kendinden yapışkanlı
Oturma Odası Dekorasyonu Ev Dekorasyonu için Merdiven Çıkartması
Tarz Modern Tarz
Belirleme Multi-piece Package

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.