Sonbahar Kış Gelin Ceket Sarar Ceketler Ucuz Faux Kürk Uzun Kollu Sıcak Gelin Bolero Gelinlik için

0
0 Yorumlar

₺4 318.62 ₺2 116.17
Miktar:

SKU: w72322

Yapma ve nakliye süresi

Yaklaşık 12 gün zaman ayırıyoruz.ama bazen bu daha fazlasına ihtiyaç duyar ve acil olursanız bizim için açıklama yapabilirsiniz, 7 gün içinde sizin için yapabiliriz.

merhaba, bu fit büstü 78 cm-100 cm,kontrol ettiğiniz için teşekkür ederiz,ve biz sizin için özelleştirebilirsiniz,özelleştirmek için 8$ eklemeniz gerekir, teşekkür ederim

Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünlerimizden memnunsanız, bize tam DSR ile beş stat olumlu geribildirim bırakabileceğinizi takdir ediyoruz.Ürünün herhangi bir sorunu varsa,lütfen herhangi bir iletişim olmadan bize olumsuz geribildirim vermeyin,çünkü kötü geribildirim herhangi bir sorunu çözemez,ancak size yardımcı olabiliriz,anlayışınız için teşekkür ederiz.

bu nedenle, acil iseniz,3-7 güne ihtiyaç duyan normal DHL için hızlı gönderiyi seçebilirsiniz,ancak bazı ülkelerin şili,brezilya,arjantin vb.Gibi daha fazla güne ihtiyacı vardır.

Bu yüzden acil iseniz, ihtiyacınız olduğunda lütfen bize bildirin, size yardımcı olmak için her şeyi yapacağız.

Normal bizim ürün varsayılan nakliye yolu www.elaks.com.tr Standart Nakliye, bu yavaş, normal yaklaşık 7-45 gün, belki daha fazla zamana ihtiyacım var.

Geri bildirim

veya yaklaşık 4-9 güne ihtiyaç duyan Satıcının Nakliye Yöntemini de seçebilirsiniz.ancak bazı ülkelerin şili,brezilya,arjantin vb.Gibi daha fazla güne ihtiyacı var.

Bizden satın alma işleminizden memnun olduğunuzu umuyoruz.

Boyutu hakkında

Model Gösterisi

Malzeme Taklit Kürk
Teknik Tığ işi
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Gelin Sarar
CN Jiangsu
Bölüm Adı Yetişkin
Marka Adı Asil Weiss

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.