yaratıcı Çevre Dostu Abanoz Mürekkepsiz Kalem Hiçbir Bileme Çıkarılabilir Değiştirilebilir Damla Nakliye

0
0 Yorumlar

₺692.68
Miktar:

SKU: w60865

marka yeni ve yüksek kaliteli

1.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

KALEMİN İDEAL DEĞİŞTİRİLMESİ için.Her sonsuz kalem, 100'den fazla kalemin mükemmel bir yerine geçer.Çocukların yazmaya ve çalışmaya olan ilgisini büyük ölçüde motive edin.Kesinlikle erkekler, kızlar, öğrenciler, arkadaşlar, resim severler, sanatçılar ve yeni başlayanlar için süslü bir hediye.

Malzeme:

Renk: Siyah Abanoz; Kahverengi Abanoz; Kırmızı Abanoz

EKONOMİK PAKET.Yazma, çizim, eskiz, gölgeleme vb. İçin sonsuzluk kalemi için pürüzsüz bir çizim hissi.Siyah Abanoz dahil olmak üzere isteğe bağlı farklı retro renkler; Kahverengi Abanoz; Kırmızı Abanoz.

Kalem Uzunluğu: Yaklaşık. 15 cm / 5.90 inç

Ağırlık: Yaklaşık. 20g

Not:

Özellikler:

1 Adet Doldurulabilir Ahşap Mürekkepsiz Kalem

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

SİLİNEBİLİR, ÇIKARILABİLİR, YENİDEN DOLDURULABİLİR VE DAYANIKLIDIR.Uç kaliteli ve özel malzemeden yapılmıştır, kırılması kolay değildir, uzun ömürlüdür.Kalem ucu rengi, sorunsuz ve silinmesi kolay yazan kalemlere benzer.Kalem ucu, kolayca çıkarılabilen ve değiştirilebilen vida arayüz tasarımına sahiptir.

Paket içeriği:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

KLASİK AHŞAP MÜREKKEPSİZ PEN.No bileme, mürekkep gereksinimi.Mürekkebin kesintiye uğraması konusunda endişelenmeden size uygun yazı sağlar.yaratıcı çevre dostu abanoz kalem gövde tasarımı, rahat ağırlık oranı, sağ veya sol elini kullanan çocuklar ve yetişkinler için çok uygundur.

Özellikler:

FEATURES.No kalemi keskinleştirmeniz gerekiyor, tüketim yok, yazmayı asla bitirmeyin.Kalemin üstünde, taşımanız ve saklamanız için uygun olan asılı bir demir halka vardır.Çocuklar, öğrenciler, ressamlar, sanatçılar, öğretmenler vb.İçin ne harika bir seçim.

Tip Standart Kalemler
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.