JEHETH Basit Sequins Balo Elbise Seksi Spagetti Kayışı Derin V Boyun gece elbisesi Tül Backless A-Line Parti Elbise 2023

0
0 Yorumlar

₺3 964.78 ₺2 140.98
Miktar:

SKU: w55443

【NOT】:Ölçüm standartlarıelbise bedeninizi ölçmek için mümkün olduğunda nitelikli bir terzi almanızı şiddetle tavsiye ederiz.Kendi kendini ölçmenin yanlışlığı nedeniyle sizin için ölçecek başka birini bulsanız iyi olur.İç çamaşırı ile ölçmek, elbisenizle giyeceğinize benzer,lütfen diğer kıyafetlerin üzerinde ölçmemeyi unutmayın.

Bugün birçok müşterimizi düğünleri ve etkinlikleri için harika elbiseler sunarak yaptık.

-- Nasıl indirim Alabilirim?

-- Etiketleri çıkarmadan, elbiseyi değiştirmeden veya yıkamadan elbisenizi mümkün olan en kısa sürede deneyin.Elbiseleri veya aksesuarları iade ediyor veya değiştiriyorsanız, lütfen orijinal hallerinde olduklarından emin olun-giyilmemiş, yıkanmamış, değiştirilmemiş, hasarsız, temiz, tüy bırakmayan ve saçsız ve etiketleri sağlam ve ekli.

※Bu mağaza ürünü aksesuar içermez, görüntü görüntüleme aksesuarlarının ayrı olarak satın alınması gerekir

Ürün detay sayfasında listelediğimiz renkler, o tarz elbisenin üretildiği tek renktir.Ayrıca elimizdeki tüm resimleri de gösteriyoruz, bu yüzden resim gösterilmezse size o elbiseyi o renkte gösteremeyiz.

--Sıradan bir boyut öğesi için-Bir kalite sorunu varsa ve geri ödeme için başvurmak istiyorsanız, lütfen bazı ikna edici resimler veya videolar yükleyin, doğrulandıktan sonra öğeyi bize geri gönderebilirsiniz (müşteri nakliye ücretini taahhüt eder) ve size tam bir geri ödeme yapacağız. eşya.

※Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklı izin verin.

--Özel yapılmış bir ürün için-Bir kalite sorunu varsa ve geri ödeme için başvurmak istiyorsanız, lütfen bazı ikna edici resimler veya videolar yükleyin, doğrulandıktan sonra öğeyi bize geri gönderebilirsiniz (müşteri nakliye ücretini taahhüt eder) ve size tam bir geri ödeme yapacağız. eşya.

-En iyi Fiyat Jeheth rsquos fiyatları, verimliliğimiz ve Çin'deki ana faaliyetlere sahip düşük operasyonel harcama formumuz nedeniyle perakende fiyatlarından çok daha düşüktür.Çevrimiçi bulunan en kaliteli elbiselerden bazıları için fiyatımız 100-800 ABD Doları arasında değişmektedir.

--Kalite GarantisiGüven Jeheth, her durum için mükemmel elbiseler sağlama konusunda büyük bir üne sahip, dünyanın önde gelen düğün ve resmi elbise tedarikçisidir.Dünya çapında kadınlar ve kızlar için tonlarca elbise yaptık ve giderek daha fazla müşteri bizi büyük günleri ve etkinlikleri için alışveriş yapacakları yer olarak seçiyor!

-- Ya elbisem müsait değilse?

1) Büstü _ _ _ _ _ _ 2) Bel _ _ _ _ _ _ 3) Kalçalar________

Elbiseniz stokta yoksa ve herhangi bir nedenle sipariş veremiyorsak, sizi bilgilendireceğiz ve aralarından seçim yapabileceğiniz başka seçenekler sunacağız veya siparişinizi iptal edebilirsiniz.En sevdiğiniz elbise tarzı resimlerin diğer sağlayabilir, onay alındıktan sonra, biz en kısa sürede size cevap verecektir.

Ne yazık ki, yalnızca sattığımız elbiselerin üreticileri tarafından bize sağlanan resimleri göndermemize veya göndermemize izin veriliyor.Elbiselerin tüm renkleri üreticiler tarafından resmedilmemiştir ve bu nedenle gördüğünüz tüm resimler elimizdeki tek resimlerdir.Yapmaya çalışabileceğiniz tek şey, aynı şirket tarafından aynı renk adı verilen başka bir elbise bulmak ve kumaşa bağlı olarak aynı olacaktır.

Sipariş vermek için herhangi bir boyut seçebilir ve aşağıdaki gibi kendi ölçümleriniz hakkında bize bir mesaj bırakabilirsiniz !

※Ürün kalitemiz garanti edilir, öğeyle ilgili sorunlarınız varsa, ilk kez bizimle iletişime geçin, size memnun bir çözüm sunacağımıza ve %100 memnuniyetinizi garanti edeceğimize söz veriyoruz

5) Ayakkabı olmadan doğal yükseklik________

※Uyarı: Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle,gerçek renk resim renginden biraz farklı olabilir .anlayabiliyorum umuyoruz

Farklı elbise stiline göre, yaklaşık.8 cm-13 cm (3.15 inç-5.12 inç) sizin için uygun bir elbise yapmak için ek uzunluk ayrılacaktır.

-- Değiştirme veya iade için iade Memnuniyetiniz bizim için son derece önemlidir.Paketinizin gelmesi üzerine, elbisenin sipariş şartnamelerinize göre yapıldığından emin olmanızı ve kontrol etmenizi öneririz.

-Kaliteli Jeheth, elbisenizi oluşturmak için en iyi üretim tekniklerini kullanan Çin'deki yalnızca en iyi terzileri ve deneyimli tasarımcıları işe alır.

-- Elbiseyi başka renklerde görebilir miyim?

6) Bu elbise için kullanılabilecek tahmini ayakkabı topuk yüksekliği _______________

4) Ayakkabı olmadan zemine oyuk ______

Yaş hedefli Tüm yaş
Moda Öğesi basit
Renk Tüm renk şeması üzerinde avaliabe olduğunu
Model Numarası EV00127'NIN SOHBETİ
Kaynak Anakara Çin
CN Jiangsu
Gerçek Görüntüler No
Boyun çizgisi V Yaka
Dekorasyon Payetli
Öğe Türü Gece elbiseleri
Tarz seksi
Kumaş Türü Tül
Tren Hiçbiri
Desen Türü Diğerleri
Sezon İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış
Kol Stili Düzenli
Bel ölçüsü Doğal Faktörler
Siluet A-hattı
Dahili Sütyen Evet
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Kutlamalar gece elbisesi, Balo Elbisesi, Parti Elbisesi
Malzeme Polyester
Marka Adı yehet
Neden Resmi Akşam
Elbiseler Uzunluğu Taban Uzunluğu
Boyut Standard Size, Custom Size, Plus Size

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.