Tuya Akıllı USB Çok Modlu Ağ Geçidi Bluetooth + Zigbee Kablosuz Hub Kontrolü Akıllı Ev Kontrolü Kablosuz Köprü

0
0 Yorumlar

₺435.31 ₺348.28
Miktar:

SKU: w36849

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

3. Desteklenen Senaryo ve Otomasyon:Ağ geçidinin alt cihazları, uygulamadaki senaryo ve otomasyon ayarı aracılığıyla bunları diğer akıllı cihazlarla bağlamak için tetikleyici koşullar görevi görür ve tüm Tuya Akıllı ev cihazları için gerçek anlamda tüm ev bağlantısı için güçlü bir ağ köprüsü olarak öne çıkar.

hakkımızda

LED Göstergesi: Kırmızı (Wi-Fi) Mavi (Zigbee+BLE)

Gönderiler Hakkında

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

4.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

ZigBee Frekansı: IEEE 802.15.4

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

Bluetooth: Düşük enerjili 5.0

Malzeme: ABS

1 x USB Çok modlu ağ geçidi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Geri Bildirim Hakkında

Belirleme:

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

Satış Sonrası Servis hakkında

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

Ödeme hakkında

Wi-Fi Standardı: IEEE 802.11 b / g / n

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, www.elaks.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

Dropshipping ve toptan satış desteği.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

4. Çoklu Alt cihaz Erişimi:Bu çok işlevli akıllı ev hub'ı, ZigBee3.0 standart protokolü ve Bluetooth SIG standart protokolü tabanlı çoklu protokol iletişimi olarak öne çıkar ve Tuya Akıllı platform ile güçlü performans olarak 128 cihaza kadar istikrarlı kontrol sağlar entegre, en hızlı, en kararlı olanın avantajlarından yararlanın ve Bluetooth 5.0 protokolü ve düşük güç tüketimi ZigBee ile enerji tasarruflu akıllı ev teknolojisi.

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen www.elaks.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

boyutu:11. 4x3. 04x1. 0 cm

5. Çok Yönlü Uyumluluk: Alexa ile uyumlu olan Google Home, hub'daki akıllı ev cihazlarınızın sesli asistanlar aracılığıyla kontrol edilebilmesini sağlar; Sadece 2.4 G WiFi bağlantısını destekler

3.Lütfen gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı unutmayın.Lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.

Paket içeriği:

Giriş: DC 5 V / 1A

100 % Orijinal ve ücretsiz satış sonrası garanti ile. 1. 210°dönebilen Kablosuz Mini USB Tasarımı: 210°dönebilen pivot ile tasarlanan, bir duvar prizine, bir bilgisayara, bir güç bankasına, USB şarj bağlantı noktasına sahip bir fişe daha esnek bir şekilde uygulanmasını sağlar ve hatta kompakt boyutla uyumlu kablosuz fişi için taşınabilir; Kabloya gerek yok,kablolamaya gerek yok, şarj etmeye gerek yok, ZigBee ve Bluetooth tuya akıllı cihazlarına tek bir güçlü çok işlevli ağ geçidiyle hızlı ve kolay erişim sağlar.

renk: Beyaz

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

2. Tuya Smart APP ile Kablosuz Uzaktan Kumanda: Tuya Smart/Smart Life uygulaması ile uyumlu, uygulamaya Bluetooth ve ZigBee cihazları eklemek için merkezi kontrol köprüsü görevi görür ve daha sonra evde olmadığınızda akıllı ev cihazlarınızı tek bir uygulama altında uzaktan kontrol edebilirsiniz.

Marka Adı SODIAL
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.