Duvara Monte Havlu Çubuğu Döner Havlu Askısı Kendinden Yapışkanlı havlu askısı 180° Rotasyon Yerden Tasarruf Sağlayan Havlu Askısı Banyo için

0
0 Yorumlar

₺379.39 ₺151.83
Miktar:

SKU: w1788

not: 1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Ağırlık: 330g

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yerden tasarruf: havluları küçük bir alanda düzenlemek için mükemmel bir çözüm.Güçlü kollar, ekstra havlu, havlu vb. Saklayabilirsiniz., yer kaplamadan.

180 ° döndürün: Birden fazla dönen kol, kurutmayı kolaylaştırmak için ihtiyacınız olan kolları açmanıza ve yerden tasarruf etmek için duvara geri döndürmenize izin verir.

Özellikler: Sağlam ve dayanıklı: Bu havlu askısı, yüksek kaliteli demirden, korozyona dayanıklı, dayanıklı ve temizlenmesi kolaydır.

Boyut: 24x6 cm/9. 44x2. 36 inç

Şartname: Malzeme: Demir

Renk: Beyaz / Siyah

Kurulumu kolay: havlu askısı, pürüzsüz karo yüzeyine doğrudan takılabilen ve düşmeyecek iz bırakmayan bir etikete sahiptir.

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Sadece bir havlu askısından daha fazlası: yatak odalarında, banyolarda, dolaplarda ve mutfaklarda kullanılabilir; Mekanınıza pratik işlevler getirirken dekorasyonunuza sıcaklık ve stil de katar.

M6CF Döner Havlu Çubuğu Duvara Monte havlu demiri Sondaj Havlu Askısı Havlu Organizatör 180° Rotasyon Banyo Mutfak için

Paket İçerir: 1x Havlu Askısı

Malzeme Dökme Demir
Çubuk Sayısı Çift Havlu Askısı
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası havlu askısı
Özellik Kanca ile
Tip Havlu Çubukları

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.