2023 Yeni Anti-kayıp Pet köpek tasması İçin Apple Airtag Koruyucu İzci Su Geçirmez Köpek Kedi İçin Anti Kayıp Konumlandırma Yaka

5
1 Yorumlar

₺144.79 ₺91.28
Miktar:

SKU: w13167

Özellikler:

3, Evcil Hayvan Boyutu: Yaka yansıtıcı bir tasarıma sahiptir, yaka ayarlanabilir, boyun sıkı değildir, 3 boyut, 4 renk, orta ve büyük köpekler için özel olarak tasarlanmıştır.

2. Evcil hayvanların geri alınma şansını artırın, nasıl hareket ederseniz edin, yaka Airtag için sıkıca sabitlenir.

1 > Parsel aldığınızda, Çanta sağlamsa, ancak paketi açtıktan sonra ürün kırılmışsa, kanıt sağlayabilir, size tüm parayı iade edebilir veya sizin için ücretsiz olarak yeni bir paket gönderebiliriz.

3 > 60 gün sonra paket hala teslim edilmezse, size para iade edecektir.

5 > Herhangi bir tatmin edici olmayan sorunuz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz, zaman farkı nedeniyle bilgilerinize en kısa sürede iş yerinde cevap vereceğiz, umarım anlayabilirsiniz, belki bize bir mesaj gönderdiğinizde, tam olarak geceleri dinleniyoruz.

2 > Memnun olmayan kıyafetler alırsanız (uygun değil / istemiyorsanız), bize geri gönderebilirsiniz,size para iadesi yapabilir veya size tekrar doğru boyutta gönderebiliriz, ancak nakliye ücretinin ödemeniz gerekir.

1×Pet Konumlandırma Yaka

Mermi Noktaları:

1. Evcil hayvan malzemelerini destekleyen Airtag için Apple'ın en son sürümü, Airtag için takın ve konumlandırmaya başlayın.

Adı: Airtag için Apple için Pet Yaka

Özellikler:

4, Kurulum Adımları: 1 tornavidayı yakadan çıkarın, 2 vidayı kolayca sökün, 3 açık vida portundan hava etiketinizi takın ve ayarlayın, 4 evcil hayvana koyun ve kullanın.

5, Uygun için: Ürün Airtag izleyiciler için Apple için uygundur ve ayrıca diğer konumlandırma cihazlarınızı konumlandırıcı koruyucu kılıfına yerleştirebilirsiniz.

Malzeme: polyester + dalış malzemesi

iade politikası

2, Anti-kayıp İzci: Evcil hayvanların kaybolmasını önleyin.Yaka, nasıl hareket edileceği önemli değil, evcil hayvan alma şansını artırmak için Hava etiketi için sıkıca sabitlenmiştir.

Renk: yeşil, siyah, turuncu, mavi, kahki, mor, kırmızı

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Net ağırlık: yaklaşık 100g

4 > Öğeleri geri göndermek, aldığınız tarihten itibaren 7 gün içinde yapılmalıdır.

1, Desteklenen Modeller: Bu evcil hayvan konumlandırma tasması, Apple for Airtag tracker için Apple for Airtag tracker ile kurulabilen Apple for Airtag tracker için koruyucu bir kapak ile birlikte gelir.

Boyutu: S boyutu yaklaşık 30-37 cm, M boyutu yaklaşık 38-45 cm, L boyutu yaklaşık 43-50 cm, XL boyutu yaklaşık 48-55 cm

3. Yaka yansıtıcı bir tasarıma sahiptir, yakayı ayarlayabilir, boynu sıkmaz, orta ve büyük köpekler için özel olarak tasarlanmıştır.

Ambalaj Listesi:

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Özellik Kişiye Özel
CN Zhejiang
Tip Tasmalar, Köpekler
Desen Katı
Akıllı Cihaz mı No
Kaynak Anakara Çin
Sezon Her mevsim
Malzeme naylon + dalış malzemesi

1 Yorumlar

Anonim -2023-04-10
5

Çok güzel, köpeğin boynuna uyuyor

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.