Ahududu Pi 4B GPIO Genişletme Kartı RGB Soğutma Fanı ŞAPKA Akıllı Sıcaklık Kontrolü Programlanabilir Modülü OLED Ekran ile

0
0 Yorumlar

₺3 439.12 ₺2 063.40
Miktar:

SKU: w117134

Detay:

Ağırlık: 34.1 g

Ahududu Pi 4B/3B+/3B ile mükemmel uyumludur, herhangi bir Ahududu Pi pimini işgal etmez, ısı emici alanı işgal etmez.

Özellik:

OLED ekran *1

Bakır sütun * 4

Boyut: 61mm * 59mm

Ahududu Pi'nin çalışma durumunu gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilen OLED ekranı destekleyin.

Ahududu Pi 4B GPIO Genişletme Kartı RGB Soğutma Fanı ŞAPKA Akıllı Sıcaklık Kontrolü Programlanabilir Modülü OLED Ekran ile

Bu Ahududu Pi için tasarlanmış çok fonksiyonlu bir soğutma genişletme kartıdır board.It Ahududu Pi'yi korumak ve ömrünü uzatmak için 4B/3B+/3B ile mükemmel uyumludur.CPU sıcaklığını, CPU kullanımını, sabit disk alanını, belleği ve IP adresini gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilen OLED ekran için 4pin IIC arayüzü.Güçlü rüzgar gücüne sahip karttaki büyük boyutlu soğutma fanı, hızı CPU sıcaklığına göre otomatik olarak ayarlayarak Ahududu Pi'nin daha kararlı çalışmasını sağlayabilir. genişletme kartının altındaki 3 yüksek parlaklıklı RGB programlama ışığı, aşağıdaki ışıkları, solunum ışıklarını, seçim çerçevelerini vb. Gerçekleştirebilir on.It ayrıca Ahududu Pi 40pin başlığını genişletir ve diğer cihazlara bağlanmak için kullanılabilir.Kullanıcıların fanları, OLED ekranları, RGB ışıklarını sürmeleri için uygun olan tüm Raspberry Pi görüntüleri için bir sürücü paketi sağlayacağız.

Boyut: 40mm * 40mm

Ahududu Pi soğutma ŞAPKA genişletme kartı:

Vida * 8

Paket listesi:

Ahududu Pi soğutma ŞAPKA genişletme kartı * 1

Soğutma fanı:

Tanım:

Estetik görünümü geliştirmek için yüksek parlaklıkta RGB ışıkları, aynı zamanda çeşitli eğlenceli aydınlatma oyunları elde etmek için.

Genişletme kartının tüm işlevlerini, program kaynak kodunu ve öğreticileri çalıştırabilen bir sürücü paketi sağlanacaktır.

Tahtadaki güçlü fan, hava hacmini kontrol etmek için hızı CPU sıcaklığına göre otomatik olarak ayarlayabilir.

Kaynak Anakara Çin
Demo Kurulu Tipi kol
Marka Adı YAHBOOM'UN

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.