En iyi Ultrasonik kireç çözücü anti-ölçekleme cihazları ölçek kaldırma, özelleştirilebilir chy

0
0 Yorumlar

₺205 905.70 ₺203 846.56
Miktar:

SKU: w11108

Ultrasonik kireç çözücü anti-ölçekleme cihazıultrasonik kavitasyon etkisinin kullanımı, "kimyasal"," kesme "etkisinin," proforma"etkisinin etkisi,akışkandaki kire güçlü bir ses alanı işleme sıvısı yapmasıfiziksel formu ve dispersiyondaki bir dizi değişikliğin kimyasal özellikleri altında ultrasonik alandaki malzeme, kırma, gevşek, gevşek ve duvara daha az yapışmışkirlenme oluşumu.

Tüp kalınlığı: artık 10mm

Ürün uygulama aralığı: konveyör boru boruları, tasarruf lavabosu metal boruyu, metal havuzu ölçeklendirmek kolaydır.

2, düşük güç, düşük işletme maliyetleri: tek bir cihaz sisteminin en yüksek güç tüketimi sadece 1KW güç çıkışı tepe gücü sürekli ayarlanabilir, ücretsiz rutin bakım.

3, üçlü otomatik koruma, güvenli ve güvenilir: aşırı akım, aşırı gerilim, aşırı ısınma üçlü otomatik koruma, akıllı kontrol, güvenli ve güvenilir kullanan ekipman.

Suyun ısı değişim ekipmanı veya borusu aracı olarak ölçeklenme sorunu, insanları rahatsız eden büyük bir sorundur.Mekanik yöntemi veya kimyasal yöntemi kullanarak,çalışmayı durdurmak, kısmen açmak ve hidroklorik asit temizliği gibi çok zararlı kimyasalları durdurmak için ısı değiştirici cihaz olmalıdır.Zaman alıcı,zahmetli ve daha az maliyetli olmanın varlığı; işçilerin sağlığına zararlı geleneksel yol.Ölçek oluşumunu önlemek için ölçekle savaşmanın en iyi yolu.Kireç, sert tuzlu suyu ayırmak için su ve sodyum iyonu değişim yatağının geleneksel kimyasal arıtımıdır.Genellikle su arıtma tesisleri inşa edilmiştir.Nispeten yüksek maliyetten veantiskale etkisi mükemmel değildir.

1, Kireç çözücü antiscale senkronizasyonu:cihaz kireç çözücü, aynı anda ölçeklendirme, kir temizleme, Cennet antiscale temizleme, uzun süreli ölçeklendirme.

Jeneratör maksimum gücü: 300 W (0-3000W) isteğe bağlı

İkincisi, sudaki sertlik tuzlarının bir kısmı ateroskleroza neden olur. çökeltme.Kireç çözme ve ölçek oluşumu ve belirli bir dinamik denge seviyesine.Bu nedenle, benzeri görülmemiş en son teknolojinin ölçek etkilerini elde etmek için sürekli bir kirlenme dökülmesidir ve mevcut su arıtma yönteminin doğrudan korunması kökten farklıdır devrim niteliğindeki teknoloji aynı zamanda bir ısı değişim cihazı gövdesidir .

Cihaz konfigürasyonu: Her ekipman seti, ilk birkaçının titreşimi olan bir güç jeneratörü içerir (tek güç jeneratörü altıya kadar titreşim kafası ile donatılabilir).

Ultrasonik kireç çözme önleyici cihaz esas olarak tahrik ultrasonik gücü,ultrasonik sinyal iletim kablosu, ultrasonik dönüştürücü ve boru hattı düzeneğinin ultrasonik dönüştürücüsünün kurulumundan oluşur.Ultrasonik kireç çözücü anti-ölçekleme cihazı, ultrason kavitasyon etkisinin, "kimyasal", "kesme" etkisinin, "proforma" etkisinin kullanılmasıdır, ultrasonik alandaki sıvı malzemeyi fiziksel formu ve kimyasal özellikleri altında kirleten güçlü bir ses alanı işleme sıvısı oluşturur. bir dizi değişikliğin özellikleri dağılma, ezilme, gevşeklik, gevşeklik ve daha az kirlenme oluşana kadar duvara tutturulur.

Ultrasonik kireç çözücü anti-ölçekleme cihazları özelleştirilebilir

İş: düzenli nabız

Geleneksel kireç çözücü kireç önleyici eksiklikler:

Ultrasonik kireç çözücü anti-ölçekleme prensibi:

Ultrasonik Kirlenme önleyici cihaz özellikleri:

Liste resmi ve fiyatı sadece referansınız içindir, daha fazla ayrıntı için lütfen bizimle iletişime geçin.

5, temiz ve yeşil: kireç çözme, ölçeklendirme tüm süreç herhangi bir kimyasalın kullanılmasını gerektirmez, korozyonsuz, parazitsiz, kirlilik yok, radyasyon yok, çevreye, operatörlere ve ısı transfer ekipmanına kirlilik yok.

Etkili menzili: 5 ila 20 metrekare veya 50 --- 300 m boru hattı / tek vibratör

Akustik ölçeklenme önleyici cihazın iki efekt üretmedeki rolü:

Ultrasonik Kirlenme önleyici performans parametreleri:

4, Frekans, insancıllaştırılmış tasarım, otomasyon ve kontrol: cihazın kontrolü otomatik olarak takip edebilir; yanıtı takip etmek için ekipman yük durumu ileticisinin çalışma durumunu zamanında otomatik olarak izleyin; cihaz yüksüz çalışırken otomatik olarak sesli ve görsel alarm sinyali.ve güç korumasını kesinekipman çalışması.

Kullanım Frekansı: 20KHz ± 0.5 K

İlk olarak, eski kirlenme üzerindeki demet sürekli soyulur;

Ultrasonik kireç çözücü anti-ölçekleme teknolojisi, endüstriyel veya sivil ısı transfer ekipmanlarında, kireç çözücü anti-ölçekleme ve Ultrasonik Kirlenme önleyici cihazlarda yaygın olarak kullanılan modern yüksek teknolojili kireç çözücü anti-ölçekleme teknolojisinin tipik bir temsilcisidir. sadece uzun süredir rahatsız olan kurumsal kireç çözme sorunlarını çözmekle kalmaz, aynı zamanda kireç çözme sorununa temel bir çözümdür. ölçeklenmeyi önleme.Sadece enerji tüketiminden tasarruf etmekle kalmaz, verimliliği artırır, işletme maliyetlerini düşürür ve çevreyi kirletmez, basit kullanım, sanayi işletmelerinin çoğunluğu olmak içinenerji tasarrufu ve çevre koruma uzmanlarının ölçeklendirilmesini önler.

Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.